top of page

MARTINE TUFVESSON LUNDBERG

  • Facebook
  • Instagram
Foto_ Kine Jensen.jpg

SCENEKUNST

Martine jobber som regissør, skuespiller og sanger. Hun er bachelorutdannet fra Högskolan för scen och musik i Gøteborg, med en stor lidenskap for videreutviklingen av musikalsjangeren. Arbeid inkluderer: TROLLMANNEN FRA OZ (Chateau Neuf), ALICE I UNDERLANDET (Helsingborgs stadsteater), SOUND OF MUSIC (Trøndelag Teater) og BLINDPASSASJER (Det andre teatret). Dette i tillegg til en rekke semiprofesjonelle oppsetninger tilknyttet ulike lokalsamfunn i Norge. Blant annet OLAV DEN HELDIGE (Stiklestad/Sarpsborg), I BLANKE MESSINGEN (Sarpsborg), ALBERT OG LEONIE (Odda), ADA OG SNØMANNEN (Lillestrøm), REISEN TIL JULESTJERNEN (Stabekk), DET BRENNER EN ILD (Fredrikstad) og EN MIDTSOMMERNATTS DRØM (Hvaler). Martine er pålitelig, motiverende, kreativ, engasjert og kjent for å ha en genuin kjærlighet for faget og menneskene hun jobber med. Med god faglig og relasjonell kompetanse er hennes ambisjon å kunne utfordre, underholde og berøre publikum i tillegg til å skape en minneverdig, fin opplevelse for samtlige involverte i produksjonen.

UNDERVISNING

Martine er utdannet adjunkt fra Høgskolen i Østfold og tilbyr undervisning i skuespill og musikkteater, både gruppevis og individuelt. Hennes mål er å utdanne trygge, modige, selvstendige, ærlige, nysgjerrige, faglig gode utøvere med forståelse og omtanke for sine medmennesker. Dette gjør hun ved å se, forstå og utfordre hele mennesket i et kreativt, trygt, inkluderende, likestilt og motiverende arbeidsmiljø. Hun elsker å videreutvikle seg i takt med studenter og ulike fagmiljøer. Hun jobber nå som høyskolelektor v/ institutt for scenekunst på Høyskolen Kristiania og har tidligere vært ansatt som faglærer og fagrådsansvarlig i skuespillerteknikk og musikkteater v/ Bårdar Akademiet.

Martine har også en forkjærlighet for tekster. Hun har oversatt en rekke musikaler og selvstendige sanger fra engelsk til norsk i tillegg til at hun har utarbeidet to egne forestillinger og utgitt minialbum med nyskrevne sanger. I 2020 innledet Martine et samarbeid med "Ingrid Tegner" som resulterte i tretten illustrerte tekster. Hennes selvstendige tekster finner du i butikkene til Sister Soul i Gamlebyen, Fredrikstad. 

For et nærmere innblikk; Lytt til Martine i podcasten MUSIKAL I MONITOR på Spotify.

    SCENEKUNST

    UTVALGT ERFARING