top of page

ANNIKEN BAKKEN LUNDBERG

  • Facebook
  • Instagram
Foto: Kine Jensen
Foto: Kine Jensen
Foto: Kine Jensen

SANGER/MUSIKALARTIST

Anniken er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet, og har en unik evne til å fange publikum sin oppmerksomhet når hun medvirker i musikaler, konserter og teaterforestillinger. Arbeid inkluderer blant annet OLIVER! på Oslo Nye, HAKKEBAKKESKOGEN på Christiania Teater, BLINDPASSASJER på Det Andre Teateret, JUL PÅ MÅNETOPPEN og SKATTEN PÅ SJØRØVERØYA på Norgesturnè, BROTTSJØ og EN MIDTSOMMERNATTSDRØM i Brottet Amfi og TRE NØTTER TIL ASKEPOTT på Blå Grotte. De to siste årene har hun også vært å se som Klatremus og Bestemor Skogmus i Dyreparken (Kristiansand).

Anniken har en stor lidenskap for historieformidling gjennom sang og musikk, og gir ut egenskrevet musikk ved siden av sitt virke som utøvende musikalartist. I tillegg oversetter hun musikaler og tilbyr sangoppdrag i store og mindre selskaper. Anniken elsker å utfordre seg selv, er pålitelig og går helhjertet inn i alle samarbeid og produksjoner.

INSTRUKTØR

Anniken har et brennende hjerte for barn og unge som ønsker å videreutvikle seg innen sang, dans og teater. Hun er instruktør for de eldste musikalpartiene på WEST END STUDIOS i Oslo, kommunikasjonsansvarlig for FREDRIKSTAD KULTUR- OG TEATERSENTER: SCENETEPPE og fast koreograf for FREDRIKSTAD BARNE- OG UNGDOMSTEATER , som kom til Topp 3 i Norske Talenter 2019.

I tillegg er Anniken kunstnerisk ansvarlig og daglig leder for PLANKEBYEN UNGDOMSTEATER – et videreutviklingstilbud for ungdom med et ekstra talent innenfor scenekunst, hvor hun ansetter profesjonelle utøvere innen scenekunst så ungdommene har mulighet til å starte nettverksbygging i tidlig alder. De to siste premierene (CHICAGO og HEATHERS) mottok lovord fra publikum og Fredriksstad Blad trillet terningkast seks.

Anniken er motiverende, ambisiøs, omtenksom, tydelig og engasjert. En instruktør som anbefales på det varmeste, både i forbindelse med forestillinger og kurs.

MENTAL TRENER

Anniken er utdannet Core NLP Coach ved Ethos Academy og jobber daglig med å styrke barn og unges psykiske helse. I tillegg til å tilby individuell og gruppevis coaching er hun en aktiv foredragsholder og har blant annet vært å se i "Helsesista gjør en forskjell" på TV2, der hun åpenhjertig delte sine erfaringer fra tiden hun ikke ønsket å leve lenger. Med sin personlige erfaring og faglige kompetanse coacher hun barn og ungdom til å takle utfordringer i livet, rette fokus fremover, behandle seg selv som sin beste venn og våge å være seg selv.

    UTVALGT ERFARING

bottom of page