SANGER/MUSIKALARTIST

Anniken er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og har tatt sangtimer hos en rekke sangpedagoger. Med sin utdannelse, erfaring og videreutvikling har hun en unik evne til å fange publikum sin oppmerksomhet når hun medvirker i musikaler, konserter og teaterforestillinger. Hun har medvirket i blant annet OLIVER! på Oslo Nye, HAKKEBAKKESKOGEN på Christiania Teater, konsert med Det norske blåseensemble og sommeren 2021 blir hun å se som Klatremus i Dyreparken (Kristiansand). Dette i tillegg til en rekke lokale produksjoner. Hun tilbyr også sangoppdrag i både større og mindre selskaper, der hun kan skreddersy egenskrevne låter/tekster om ønskelig. Hun oversetter låter fra engelsk til norsk og har nylig utgitt sangen "Se meg" (Attention) på Spotify. Anniken har en stor lidenskap for historieformidling gjennom sang og musikk. Hun elsker å utfordre seg selv, er pålitelig og går helhjertet inn i alle samarbeid.

ANNIKEN BAKKEN LUNDBERG

  • Facebook
  • Instagram
Foto_ Kine Jensen

MENTAL TRENER

Anniken er utdannet Core NLP Coach ved Ethos Academy og jobber daglig med å styrke barn og unges psykiske helse. I tillegg til å tilby individuell og gruppevis coaching er hun en aktiv foredragsholder og har blant annet vært å se i "Helsesista gjør en forskjell" på TV2, der hun åpenhjertig delte sine erfaringer fra tiden hun ikke ønsket å leve lenger. Med sin personlige erfaring og faglige kompetanse coacher hun barn og ungdom til å takle utfordringer i livet, rette fokus fremover, behandle seg selv som sin beste venn og våge å være seg selv.

INSTRUKTØR

Anniken har et brennende hjerte for barn og unge som ønsker å videreutvikle seg innen sang, dans og teater. Hun er fagkoordinator og instruktør på Fredrikstad kultur og teatersenter: Sceneteppe, som tilbyr egne kurs i tillegg til å være en paraplyorganisasjon for en rekke lokale barne- og ungdomsteatre. Anniken er fast koreograf/regiassistent for Fredrikstad Barne- og Ungdomsteater, som kom til Topp 3 i Norske Talenter 2019. Hun er også kunstnerisk ansvarlig for Plankebyen Ungdomsteater – et videreutviklingstilbud for ungdom med et ekstra talent innenfor scenekunst. Forestillingen RENT som ble spilt på City Scene i Fredrikstad mai 2021 mottok terningkast 5 i lokalavisen. Anniken er motiverende, ambisiøs, omtenksom, tydelig og engasjert. En instruktør som anbefales på det varmeste, både i forbindelse med forestillinger og kurs.